KöpvillkorPersonuppgifter

Personuppgifter du lämnar till skogaura behandlas med respekt och delas inte utan din tillåtelse till ex. reklamation.


Priser och Betalning

Alla mina priser anges i svenska kronor, SEK. Det kan ske förändringar genom prishöjning, nedsatt pris eller prisfel. Betalning sker helst via swish eller bankkonto. Varor skickas efter full betalning.


Frakt och leverans

Du kan välja att hämta din vara i Vadstena eller få den skickad till ditt närmaste ombud. Om du väljer ombud så skickas varorna till det utlämningsställe/ombud som ligger närmast den postadress som du har angivit som leveransadress. Du får sms när ditt paket finns att hämta. Vid mindre paket så kan det bli lämnat direkt i din postlåda.
Jag postar med postnord spårbart.
Frakt kostnaden räknar jag ihop när du har bestämt dig vilka varor du vill ha.
Priset kan variera beroende på hur stort paketet är. Om du vill att jag ska skicka ditt paket utanför Sverige så går det att lösa.

Leveranstid

Efter att din order är betald så förbereder jag ditt paket vilket kan ta 1-3 arbetsdagar. När din order har lämnats på postombudet så är paketet normalt sett framme efter 2-5 vardagar efter inlämning.


Outlösta borttappade paket/Ångerrätt

Varor som inte har hämtats ut från ombudet inom 14 dagar från första aviseringen till dig, återsänds till Amanda Magnusson.
Om varan ska skicka tillbaka uppstår en avgift på 299 SEK för kostnader till 
administration, frakt och hantering.
Skogsaura har ej ångerrätt. 

Varor som har försvunnit i posten eller om det uppstår en transportskada kan ej skogsaura ta ansvar över.
Hör av dig med ditt Försändelse-ID så kan du få hjälp med att reklamera till postnord.


Övrigt

Konsten som du köper utav skogsaura har upphovsrätt. Detta innebär att verket i regel inte får användas av någon annan än upphovsmannen utan dennes tillstånd. Även om du köper en vara övertar den inte upphovsrätten.
Ägaren till varan kan inte kopieras eller framställa exemplar av den eller tillgängliggöra den för allmänheten, till exempel genom att lägga ut en bild av den på internet.
Men om du vill dela mitt konstverk så får du göra detta genom att tillägga mitt konstnärsnamn.Vadstena

Amandaidamagnusson@hotmail.com